ANEM A VEURE ROMÀNIC. ESGLÉSIES, MONESTIRS I CASTELLS

Jaume Moya i Plana

ISBN: 978-84-92811-39-7  |   Preu: 14 € 

L’art romànic es desenvolupa a l’Europa occidental entre els segles X i XIII.

Aquest llibre ens mostra unes idees bàsiques sobre arquitectura i construcció romànica, expressades en un llenguatge planer. Un conjunt d’esquemes i croquis de l’autor ens ajuden a explicar la seva composició i organització funcional.

Es completa amb uns apartats sobre els edificis monacals i l’arquitectura civil i militar i una breu bibliografia per a aquells que vulguin aprofundir més en el tema.

Altres Publicacions

Altres Publicacions

La Guerra de Successió. El setge de Cardona (1711)

Antonio Bonet Correa - Maria Carme Montaner Garcia - Émilie d’Orgeix

ISBN:  978-84-95695-81-9   |   Preu: 24 €

Diari de Natura / Country Diary

ISBN:  978-84-95695-80-2   |   Preu: 15 €

Pluja d’Estels. Poemes i cançonS

Joan Farràs i Tort

ISBN:  978-84-95695-93-2    |   Preu: 15 €

De porc i de senyor. Memòries d’un senglar del Vallès

Albert Vicens i Llauradó

ISBN:  84-95695-74-X    |   Preu: 15 €

Sant Vicenç de Castellet. Fets polítics i històrics, GENT SANTVICENTINA

Miquel Vila i Villamayor

ISBN: 84-930418-0-7  |   Preu: 16 € 

Aquesta publicació és el resultat de les ponències exposades dins les jornades internacionals organitzades per l’Ajuntament de Cardona: El Setge de Cardona de 1711. Perquè la plaça forta de Cardona va despertar l’interès internacional?

Cal destacar que bona part de la cartografia que incorpora és inèdita, com també algunes dades i fets històrics a l’entorn del valor estratègic de la plaça de Cardona en el context europeu.

Coeditat amb l’Ajuntament de Cardona.

Agenda i diari perpetu basat amb el cicle natural dels solsticis. Molt innovadora, i amb un disseny i continguts molt cuidats. Té textos bilingües amb anglès i català cada quinzena, il·lustrats amb fotografies i dibuixos.

Conjunt de poemes del poeta mossèn Joan Farràs que han estat musicats pel cant coral.

Premi novel·la VII Certamen Joan Arús.

Tracta amb molta gràcia i desinvoltura les aventures i desventures d’un porc senglar des del seu naixement fins al final dels seus dies. Narra com s’ha transformat  i ha evolucionat el Vallès paisagísticament fins a convertir-se en un seguit de polígons i edificacions.

Sel·lecció i edició d’un conjunt d’articles sobre la vida santvicentina de la primera meitat del segle XX. Té un especial interès la Guerra Civil i la postguerra, i la memòria d’un conjunt de persones que han ocupat un paper clau en la vida santvicentina (mestres, metges, alcaldes, etc.)

Col·leccions